Skip to content

Twente-catering is TwenteCatering

Je zocht op twente-catering.nl bedoel je misschien twentecatering.nl?

complete catering borne twente hengelo

Twente-catering is TwenteCatering, what’s in a name?

Om zeker te weten dat u op de juiste plek terecht komt hebben we deze pagina gemaakt. Het zou zou toch jammer zijn dat u verwacht dat Peter de Ruijter, voorheen De Ruijter Cateringservice, bij u aanbelt en er staat ineens iemand anders?! 

Dat er iemand anders aanbelt is nog niet het grootste probleem…. dat u al het lekkers, de zorg en service van TwenteCatering misloopt, dat is veel erger!

Voorheen heette ons bedrijf De Ruijter Cateringservice. Maar we hebben gemerkt dat dit lastig te onthouden is. Als men thuis komt na een leuk feestje en ons als cateraar even op wil zoeken dan is die naam niet makkelijk terug te halen. Twente-catering of zoals wij tegenwoordig heten; TwenteCatering, kunt u zich, zelfs na een lange avond doorzakken, nog wel herinneren. 

Waarom kiezen voor TwenteCatering? Dat zullen we u vertellen. Althans, dat kunnen onze klanten beter doen! 

Waarin zijn wij gespecialiseerd?

 • BBQ buffet (eventueel met kok)
 • Hapjesschalen en hapjespannen
 • Warme en koude bufetten
 • Verse opgemaakte salades 
 • Slagerskwaliteit vlees
 • Lunches voor bedrijven
 • Dranken en biertap 
 • Glazen en servies
 • Tenten en heaters
 • Bediening optioneel
 • Partyservice
 • Foodtruck
 • Compleet feest!
BBQ tuinfeest catering twente
bbq op locatie
catering op locatie
bbq op locatie 2
tuinfeest bbq partytent hengelo borne twente
groot feest buiten bbq op locatie twente overijssel

Wat vinden klanten van TwenteCatering?

Hiernaast ziet u een greep uit de recensies van onze klanten. Dat is nou precies de reden waarom u op de juiste plek terecht moet komen. Dus geen twente-catering maar TwenteCatering!

En nee…. we kiezen er niet bewust voor om “alleen” 5-sterren reviews te laten zien. Er zijn gelukkig maar weinig (eigenlijk geen) mensen die ontevreden zijn. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, maar het door hier op de juiste manier mee om te gaan kunnen we dit eigenlijk weer ombuigen tot een tevreden klant. 

Daar zijn we best trots op! 

Wilt u een geslaagd feest geven voor 10 mensen of 200 mensen, wij vinden een manier om dit succesvol te maken. Voor ieders budget welteverstaan, dat vinden we belangrijk. 

Daarmee bedoelen we dat we een reële begroting maken van uw wensen, de mogelijkheid en het budget. Vervolgens maken we een passend voorstel. 

J.W. ⭐⭐⭐⭐⭐
“Lekker biologische hapjes, mooi compleet verzorgd incl. statafels en drankjes voor onze netwerkvereniging TON.”

P.H. ⭐⭐⭐⭐⭐
“Wij hebben een pesoneels-bbq gehad. De kwaliteit was goed en de service was perfect. Toen ik thuis kwam stonden de bbq’s, het bestek en de borden al klaar. Ook had Peter de tent en de statafels al opgezet. De volgende ochtend kwam hij alles weer ophalen. Als u een feestje of BBQ heeft is het zeker de moeite waard om eens contact op te nemen met De Ruijter.”

P.L. ⭐⭐⭐⭐⭐
“Leuk persoonlijk contact (handig als je het net even wat anders wilt), komt zijn afspraken na en levert goede kwaliteit. Erg handig met de corona-quarantaine-kerst in 2020 :-)”

D.B. ⭐⭐⭐⭐⭐
“Tijdens ons feest zijn we totaal ontzorgd door de Ruijter Cateringservice met luxe hapjes en broodjes!
Alles top voor elkaar met deze cateraar.
Groeten D. en B.”

Peter catering borne hengelo
WhatsApp Image 2021-05-04 at 16.48.58

Twente Catering voor bedijven en particulieren!

TwenteCatering Zakelijk

Voor diverse bedrijven in de regio Twente hebben we inmiddels de catering mogen verzorgen. Sommige bedrijven willen gewoon gemakkelijk een aantal schalen broodjes bestellen, bijvoorbeeld omdat ze een teamdag of zakelijke gasten hebben. Andere bedrijven schakelen ons in voor de verzorging van een opening of bedrijfsfeest. 

Door onze hoge servicebereidheid kunnen we er eigenlijk altijd wel wat moois van maken! Een geslaagde lunch, diner of geweldig feest voor medewerkers en gasten. Weer een goede reden om zeker te zijn dat u niet per ongeluk bij de verkeerde twente-catering terecht komt. 

DIRECT BESTELLEN:
TwenteCatering bellen!

TwenteCatering Particulier

Tuinfeest, hapjes voor een feestje, BBQ met vrienden en familie, (stamppot)buffetten voor een verjaardag, trouwerij of jubileum, u kunt het zo gek niet bedenken of TwenteCatering heeft de oplossing in huis. We gaan daarin verder dan alleen zorgen voor de inwendige mens. 

Maakt een DJ uw feestje compleet? Dan regelen we dat! Vermaak voor de kinderen of een foodtruck, u roept, wij draaien. Wat we graag zien is dat uzelf ook kunt genieten van het feest, in plaats van achter de gasten aanhollen met hapjes en drankjes… Laat ons dat maar doen.

Snapt u nou waarom we graag willen dat u bij CateringTwente komt in plaats van catering-twente? Het zou toch jammer zijn als u al dit moois zou missen! Samen maken we er wat moois van, beloofd!

catering-twente.nl cateringtwente.nl catering-twente CateringTwente U zocht op catering-twente.nl bedoelt u cateringtwente.nl www.catering-twente.nl www.cateringtwente.nl