Skip to content

Catering voor bedrijven, goed geregeld!

Van een eenvoudig broodje tot compleet bedrijfsfeest!

zakelijk evenement of feestje twentecatering

Twentecatering voor bedrijven, u roept wij draaien!

Belegde broodjes en lunchbuffetten 

Goed eten is belangrijk, het liefst een aantal keer per dag. De lunch is daarbij zeker een rustmoment waar even de tijd voor genomen mag worden.  Men is productiever na de lunch, dus besteden we daar graag wat meer tijd aan. 

Voor op kantoor, beurzen en congressen kunnen we lunches verzorgen in diverse vormen. Schalen met broodjes worden vaak besteld; lekker, voedzaam en het lunchen neemt niet veel tijd in beslag. Belegde broodjes kunnen ook uit de hand gegeten worden.

Aan het eind van de dag kunt u er ook voor kiezen iets warms erbij te serveren. Helemaal warm kan natuurlijk ook, kies dan bijvoorbeeld voor een lunchbuffet of warm buffet. Uw gasten, realties of medewerkers kunnen dan helemaal zelf kiezen waar ze zin in hebben. 

Buffet, diner of showcooking

twentecatering-barbecue-hapjes-partyservice-10

Organiseert u een bedrijfsfeest of is er iets anders speciaals, dan zou u ook iets groter uit kunnen pakken met een koud & warm buffet, een foodtruck of een pizza-oven. Deze worden vaak ingezet bij feesten, beurzen en evenementen.

We stemmen graag met u de wensen en het budget af. Daarmee kunnen we een passend voorstel maken voor een stukje professionele catering.

WhatsApp Image 2023-03-08 at 16.44.12
WhatsApp Image 2023-03-08 at 16.40.23 (1)

Cadeaupakketten

Of u nou op zoek bent naar een relatiegeschenk, kerstpakket of cadeaupakket, bij Twentecatering slaagt u zeker. Hoe we dat weten? Heel simpel, omdat dit maatwerk is. 

Wat houdt dat maatwerk in? Net als bij onze partyservice informeren we eerst naar uw budget en wensen. Vervolgens gaan we bezig met samenstellen van een pakket. We zorgen ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat wat u wenst in de pakketten gaat. Hierin zijn we wel realistisch, als het niet past hoort u dat van ons.

Op deze manier kunnen we voor bijna ieder bedrijf wel een leuke en lekkere verrassing maken.

Ophalen of bezorgen?

Het is aan uzelf hoe u de pakketten wilt afgeven aan uw medewerkers, klanten en relaties. U mag de pakketten bij ons ophalen maar we kunnen ze ook naar uw bedrijf brengen. 

Tegen een vergoeding kunnen we pakketten en geschenken ook op meedere locaties afleveren. 

Uiteraard is alles in overleg zodat er geen misverstanden ontstaan. Prettig voor u én ons. Neem contact op als u de mogelijkheden wilt bespreken.

relatiegeschenk

Maak een ander blij!

cadeaupakket
cadeaupakket relatiegeschenk
twentecatering-barbecue-hapjes-partyservice-12

Belegde broodjes voor feest, beurs, bruiloft of zakelijke lunch?

Organiseert u een evenement of beurs en wilt u uw gasten niet met een lege maag laten vertrekken? Kies er dan voor om belegde broodjes te laten bezorgen. Uw gasten waarderen dit enorm en het geeft weinig rotzooi en voorbereiding. Broodjes kunnen eenvoudig uit de hand genuttigd worden. U hoeft dus geen dineropstellingen klaar te zetten.

Een ander voordeel is dat belegde broodjes een redelijk snelle hap zijn. Ontvangt u wat later in de middag gasten en wilt u ze graag wat te eten aanbieden voordat een avondprogramma begint? Kies dan voor belegde broodjes. Snel, makkelijk en het neemt niet al teveel tijd in beslag. Het is dus ook nog eens functioneel!

Belegde broodjes in allerlei varianten worden goed ontvangen en kunnen op veel momenten geserveerd worden, dus niet alleen voor de lunch. We hebben een aantal suggesties op een rijtje gezet.

  • Verras de gasten van een feest of bruiloft op het eind met een heerlijk belegd broodje
  • Familiedag organiseren maar zelf niet te druk zijn met koken? Bestel broodjes
  • Belegde broodjes bestellen voor na een crematie of condoleance, ook dat kan uiteraard
  • Naast de belegde broodjes kan er natuurlijk ook gezorgd worden voor andere hapjes en drankjes. Zowel, zuivel, fris, bier en wijn als koffie en thee
  • Jarig? Trakteer collega’s een op wat anders dan een taartje; een heerlijk belegd broodje!

 Wij bezorgen belegde broodjes in o.a. Borne | Hengelo | Delden | Enschede | Almelo | Oldenzaal | in vrijwel geheel Twente